Information

De Villa

Villa “Stormvogel” is een mooie vrijstaande villa, gebouwd op de voormalige historische Plantage“ Rif St Marie”  bij het dorp St Willibrordus, geschikt voor zes personen. Het huis is gelegen in een bijzonder rustige omgeving op “Coral Estate” zodat alleen dat al een vakantie op zich is. Op korte afstand liggen schitterende baaien en stranden, zoals de Daaibooi-baai, Porto Marie en Cas Abao. Bovendien ligt op “Coral Estate” zelf een prachtig strand met het klasse-restaurant “Karakter”.

Tip: Ga eens ‘s morgens vroeg wandelen op het gebied van de oude Plantage en beleef de eeuwenoude historie van dit gebied.

Villa “Stormvogel”  is omgeven door een kleurrijke tropische tuin. De villa heeft een grote woonkamer met een open keuken. Via openslaande deuren kom je van de woonkamer op de ruime, overdekte porch met een schitterend uitzicht op de Caribische zee. Neem dus vooral een verrekijker mee om het scheepvaartverkeer te volgen !

De porch is uiteraard uitgerust met comfortabele stoelen, loungebedden en tafel, zodat je daar heerlijk kunt zitten om van het aangename klimaat genieten. Door de gunstige ligging is er altijd een lekkere bries, waardoor het buiten altijd aangenaam is, zelfs op de warmste momenten van de dag.

Vanaf de porch kom je via een trap op het tweede terras, eveneens met uitzicht op zee. Op dit terras bevindt zich het grote privé-zwembad (lengte van “oor naar oor” 10 meter, breed 4 meter, diep 1.60 m) met comfortabele lounge-/ligstoelen. Uniek is dat je vanuit het zwembad, door een onderbreking in de balustrade, een weids uitzicht op zee hebt. Het zwembad wordt twee keer per week geserviced door deskundig personeel; daar hoef je dus niet naar om te kijken.

Villa “Stormvogel” heeft drie slaapkamers en twee badkamers.

De masterbedroom heeft een prachtig uitzicht op zee en heeft een eigen badkamer.

Aan de voorzijde van het huis liggen nog twee slaapkamers met een gedeelde badkamer.

Alle slaapkamers, elk met twee bedden, zijn uiteraard voorzien van airconditioning.

De woonkamer is gezellig ingericht met een grote tafel en bijbehorende stoelen, radio, en zitbank met stoelen bij de flat screen-televisie met 61 tv-zenders, waaronder, Nederland 1, 2 en 3 en BVN zodat je ook hier gewoon naar het Nederlandse NOS-journaal kunt kijken. In de woonkamer is ook een vaste telefoonaansluiting. In het huis is gratis internet / WIFI beschikbaar zodat je rustig je mails kunt blijven checken. De keuken is ingericht met onder meer een keramische kookplaat, een ingebouwde oven en een magnetron. Uiteraard is er voldoende servies, bestek en pannen. In een aparte ruimte is een wasmachine; strijkijzer en strijkplank zijn eveneens aanwezig.

 Kortom: kom gewoon heerlijk genieten in deze prachtige villa !

Additional information